BALIKESİR SINDIRGI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZ SONA ERDİ

2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILIMIZ SONA ERDİ

Kıymetli Öğretmen Arkadaşlarım, Sevgili Öğrencilerim ve Değerli Velilerimiz,

Huzurlu ve başarılı bir eğitim yılını daha geride bırakarak 2017-2018 eğitim öğretim yılını tamamlayıp yaz tatiline girmiş bulunmaktayız.
Kıymetli Öğretmen Arkadaşlarım;
Görevinizi en iyi şekilde yerine getirmek adına gösterdiğiniz gayretleriniz için sizleri yürekten kutluyorum. Bu dönemin yorgunluğunu atacağınız kendinizi yeni öğretim yılına hazırlayacağınız ailenizle birlikte, sağlıklı ve mutlu bir tatil dönemi geçirmenizi temenni ediyorum.                                                                                                                         
Sevgili Öğrenciler;
Başarıya inandınız ve emeklerinizin ve başarınızın sembolü olan karnelerinizi aldınız. Uzun süren bu zaman diliminde, daha iyiyi, daha güzeli yakalamaya çalıştınız. Bu çalışmalarınız sonucunda almış olduğunuz karneler, başarı ya da başarısızlığın göstergesi değil, kendinizi daha iyi tanıyıp hayata daha iyi hazırlanmanız için size sunulan bir fırsattır. Sizlerden, tatil süresince öncelikle sağlığınızı korumanızı, dinlenmenizi, kitap okuyarak vaktinizi verimli bir şekilde değerlendirmenizi istiyorum. Yeni öğretim yılına, dinlenmiş olarak, daha mutlu, daha umutlu ve daha azimli şekilde başlamanızı ümit ediyorum.                    
Saygıdeğer Veliler;
Hepimizin en kıymetli varlıkları olan ve geleceğimizin mimarları olan çocuklarımızın başarıları işe gururlandığımız kadar kadar başarısızlıklarını da doğru yönlendirme, sıkıntıların kaynağına ulaşma ve çözüm yollarını araştırma konularında gayretli olmalıyız. Öğrencilerimizin eksik olduğu noktaların giderilmesi için sizlerin yaz tatilini, çocuklarımıza ulaşmak için değerlendirmenizi rica ediyorum. 
Bu duygu ve düşüncelerle mutlu, sağlıklı, huzur dolu bir yaz tatili geçirmenizi diliyor,  bütün değerli idareci, öğretmen ve personelimize canı gönülden teşekkür ediyorum.  Öğrencilerimizin eğitimi için her türlü fedakârlığı gösteren siz değerli velilerimize de şükranlarımı sunuyor, iyi tatiller diliyorum.

                                                                                                                                                                                           İbrahim IŞIK
                                                                                                                                                                                  İlçe Milli Eğitim Müdürü

Akhisar Cad. Sındırgı Hükümet Konağı Kat 3 P.K. 10330 Sındırgı / BALIKESİR - 0(266) 516 10 65

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.